[SA]Tarzan Web Admin
Hozzászólások száma : 19 Join date : 2012. Sep. 20. Age : 31
| Tárgy: Eventekkel kapcsolatban.... :) 2012-10-14, 04:38 | |
| Sziasztok! Ide kérném az eventekkel kapcsolatos észrevételeiteket, ötleteiteket! Előre is köszönöm a segítséget! További szép napot, sziasztok.
A hozzászólást [SA]Tarzan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2012-10-14, 09:01-kor. | |
|
Nereus
Hozzászólások száma : 2 Join date : 2012. Oct. 06. Age : 34 Tartózkodási hely : Ajka
| Tárgy: Re: Eventekkel kapcsolatban.... :) 2012-10-14, 05:08 | |
| Sziasztok! Nekem különös képpen tetszett a tanaka event is mert sok yangot farmoltam amiből szépen ki p-ztem a skilleimet és letörhettem egy srác szarvát! nah de mindegy! az én ötletem Hétvégente legyen csak event! és Néha 1-2 napos Holdfény kincsesláda máskor meg boss metin és tanaka event egybe! és ahogy lesznek 80-100as karakerek egy pvp-event is jól jönne lehetne például OX is és még bújócska event is tökéletes! Más igazából nem jut eszembe de ha még eszembe jut tuti irok! | |
|
[SA]Tarzan Web Admin
Hozzászólások száma : 19 Join date : 2012. Sep. 20. Age : 31
| Tárgy: Re: Eventekkel kapcsolatban.... :) 2012-10-14, 09:00 | |
| - Nereus írta:
- Sziasztok!
Nekem különös képpen tetszett a tanaka event is mert sok yangot farmoltam amiből szépen ki p-ztem a skilleimet és letörhettem egy srác szarvát!
nah de mindegy! az én ötletem Hétvégente legyen csak event! és Néha 1-2 napos Holdfény kincsesláda máskor meg boss metin és tanaka event egybe! és ahogy lesznek 80-100as karakerek egy pvp-event is jól jönne
lehetne például OX is és még bújócska event is tökéletes!
Más igazából nem jut eszembe de ha még eszembe jut tuti irok!
Kedves Nereus. Gratulálok a Skillek-hez! : ) Tanácsodat megfogadva Alakítom a Menetrendet! : ) Várom a További Javaslatokat : ) | |
|
moni0010
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2012. Oct. 05. Age : 37 Tartózkodási hely : Öcs
| Tárgy: Re: Eventekkel kapcsolatban.... :) 2012-10-14, 21:34 | |
| Sziasztok A holdfény láda event ötlet tetszik Nem én döntöm el mi legyen benne ,de mondjuk 1-2 optoló vagy fejlesztési cucc,esetleg boss hívók amiket kilehet nyitni és akkor mindenki a szintjének megfelelő bosst ölheti nem lesz tele a fél map bossokkal Vagy még mehetne bele metin kő hívó is Nah jó befejezem Nekem sok ötletem nincs eventre ,mert Nereus beelőzött, de töröm a fejem még | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Eventekkel kapcsolatban.... :) | |
| |
|